Visitkort

Vi opsætter og printer dine visitkort. Send os dine data, evt logo, så printer vi det hurtigt.

Roskilde Kopi & Print Visitkort

Visitkortet er ikke dødt. Det sender fortsat et godt signal. Visitkort er en vigtig del af din præsentation af dig selv og af din virksomhed. Det er ofte med til at danne et førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed. Derfor er det vigtigt at du får den rigtige kvalitet, udtryk, størrelse og tryk. Visitkortet er det første kontaktpunkt på dine kunders valgrejse.

Visitkort har altid samme størrelse

Visitkort er typisk 8,5×5,5 cm. Det er standard størrelse, fordi det også skal passe til alle typer af visitkortholdere mv. Vælger du en anden størrelse er det typisk fordi du har en speciel gimmick eller kampagne – det hjælper vi selvfølgelig også med.

Tryk af dit visitkort

Vi printer typisk på hvidt 300 gr. papir bestrøget eller ubestrøget. Vi kan også aftale en anden og anderledes papirtype, der passer til dit udtryk og virksomhed. Det er muligt med tryk på begge sider.

Vi kan også gøre dit visitkort helt særligt ved fx at pålægge guld-eller sølvfolie, prægning, lak og kachering. Tal gerne med os om mulighederne for visitkort tryk og print. Og så leverer med fragt dine visitkort til din adresse eller besøg os i vores butik og få inspiration til andre printopgaver, der kan hjælpe din forretning.

Design af dit visitkort

Hos os får du større indflydelse på design og kvalitet på dine visitkort end på de hjemmesider som tilbyder visitkort efter fast skabelon. Vi åbner op for kreative muligheder for at designe dit eget visitkort, hvad end det skal være med dit billede, logo, dine produkter, anden størrelse eller andet.

Husk!