Roskilde Kopi & Print Roskilde Kopi & Print Roskilde Kopi & Print

Printbureau med erfaring og god service

Roskilde Kopi & Print ApS er et printcenter, der er startet for over 30 år siden.
I dag ejes Roskilde Kopi & Print af Boresko Gruppen.

Roskilde Kopi & Print tilbyder grafiske- og print løsninger.

Det fordrer kompetencer indenfor grafik, printproduktion, kreative og visuelle evner og ikke mindst IT på både hard- og software. Roskilde Kopi og Print har en maskinpark med produktionsmaskiner, storformat plottere og en række efterbehandlingsudstyr.

De primære opgaver, der løses, er foldere, brochurer, plakater, bannere, postkort, visitkort mv. Hertil ydes service inden for grafik og markedsføring. For at løse en bred vifte af trykopgaver samarbejder vi med en række virksomheder primært inden for tryksagsproduktion.

Dit materiale skal være i orden og dit udtryk skal være i top. Dit grafiske materiale sender også et signal om, hvor professionelt dine produkter, ydelser og service er. Vi udfører opsætning af dine grafiske opgaver. Kom med dit materiale og idéer, så bringer vi det til live. Vores speciale er logoer. Hvis du selv sætter dit materiale op, så kontakt os inden. Vi giver gerne teknisk support, så vi kan printe dit materiale optimalt. Vi arbejder også med designlinie. Vi kan udvikle en ny designlinie til dig. Vi kan udarbejde skabeloner, så medarbejdere meget hurtigere kan lave deres foldere, brochure, plakater eller lign. Så brug os hvis du skal have hjælp til layout, udkast, tekst- og billedbehandling, rentegning af logo, idéudvikling, scanning og rentegning af logo.

Du har også mulighed for at få printet dine studieopgaver til en god pris. Vi har fast pris til studerende på studieopgaver. Medbring din opgave på USB eller lign. Så kan vi printe hurtigt. Husk: Hvis der er skarp deadline på din opgave, så ring i forvejen Undgå farvepris ved at lave noter, links mv. i sort Lav dit opgave til PDF.

Vi kan printe alle dine opgaver. Vi printer festsange og invitationer til en fast lav pris. Vi printer også dine private papirer, diagrammer til slægtsforskning, strikkeopskrifter, plakater til børneværelset – ja næsten alt hvad du kan tænke dig – også hvis du skal bruge et enkelt print. Vi hjælper også gerne med at få dine filer rigtige, så du får et optimalt print. Husk: Hvis der er skarp deadline på din opgave, så ring i forvejen Lav dit opgave til PDF.

Roskilde Kopi og Print er et professionelt print- og kopicenter. Vi udfører stort set alle print opgaver. Vi satser på at levere hurtigt – og det er uden hastetillæg. Vi er ligeledes meget opmærksomme på, at din fil er optimal, så du får print af højeste kvalitet.

Vi fungerer også som trykkeri. Vi har et godt netværk, der leverer til en god pris og en høj kvalitet. Gennem vores mangeårige erfaring, kan vi sørge for at du får det bedste produkt og oftest til en pris som er lavere end den du selv kan forhandle.

Vi har også mulighed for at hjælpe dig med din markedsføring. Lige fra de første tanker, til markedsføringsplan til den endelige eksekvering.