Roll-up Banner

Roll-ups er en nem måde at vise dit budskab på til messer, udstillinger og i virksomhedens reception eller lign. En god måde at vise dine produkter og budskaber frem på i alle dine kundekontaktpunkter. Vi hjælper gerne med opsætning og design.
Roskilde Kopi & Print RollUps

Hvad er et Roll-up Banner?

Et Roll-Up banner er en løsning, som hurtigt kan sættes om på enhver lokation, enten messer, udstillinger, butikker eller lign. Et Roll-up banner giver dig rig mulighed for at eksponere dit brand, budskab og mange andre ting. Brug den fx til din salgstale i stedet for PowerPoints.

Hvad med design?

Vi udarbejder design og printer roll-ups i 80 eller 85 cm i bredden og 200 cm i højden. Det er bedst, hvis vi modtager en PDF fil i samme mål og at der er sørget for at motiv og billeder er designet i den rigtige opløsning – alternativ levere du fil i ½ størrelse fx 40×100 cm.

Skal du bruge din roll-up i meget lys, kan du spørge om den kan leveres med sort baggrund – det kan afhænge lidt af, hvordan dit motiv er designet. Ligesom det er en fordel, at du ikke placere din tekst for lavt, så kan ikke kan se pga. af kassetten.

Hvis du er i tvivl, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Hvis kontakter altid dig, hvis designet ikke opfylder kravene til et godt print.

Hvad er prisen?

Prisen er fuld konkurrencedygtig og ligger fra 595 kr. for en. Ved større antal – spørg både om pris og levering.

Levering af roll-ups

Roll-up leveres på 2 dage. Vi printer på en brændhæmmende dug (ikke plast) af høj kvalitet og monterer dugen med ekstra forstærkning, så det ikke skrider så nemt.

Roll-up leveres i aluminiumkassette og er pakket i taske, så den er nem at transportere. Roll-up kan også leveres med en tynd aluliste i stedet for kassette – det giver en flottere roll-up.

Vi designer og printer roll-up på materiale, der er godkendt til at stå indendørs.

Husk!