Selvklæbende folie

Du kan bruge selvklæbende folie til vinduesudsmykning, logo, postkasser, klistermærker til emballage, CVR nummer på biler mv.

Roskilde Kopi & Print Folie

Mange typer af selvklæbende folie

Vi printer på en lang række af forskellige papirtyper til forskellige formål. Vi printer på mat, blankt, sandblæst, transparent, one way vision (motiv på ydersiden – se igennem fra indersiden). Det giver også mulighed for soldæmpende effekt. Mange folier er UV og vejrbestandige. De holder i årevis, da vi printer med latex, som slutter med en varmeproces. Selvklæbende folie kan nedtages igen med brug af skraber eller varme.

Mange muligheder med selvklæbende folie

Der findes et utal af mulighed for selvklæbende folie. Det spænder lige fra klæb på biler, postkasser, til opklæb på ejendomme til serviceinformation, sikkerhedsmarkater over dekoration på skiltning, vinduer (også afdækning) og facader. Det giver også mange muligheder på emballage med diverse markater og klistermærke, så du brander dit produkt helt frem til kunden pakker det ud.

Vi har mulighed for at plotterskære eller figurskære, så vi kan renskære dine motiver i forskellige figurer og udformninger. Det betyder også at vi kan printe bogstaver til forskellige formål. Det kan også bruges til messer, udstillinger og vinduesudsmykninger. Her er det vigtigt at filen er outlinet/vektorgrafik og gerne som PDF.

Som standard kan folie ikke højtryksspules og autovaskes, der skal det speciel lamineres – hør nærmere, hvis det er et krav.

Husk!